edgy elegance dress
edgy elegance logo

 

Edgy Elegance maakt prachtig handborduurwerk en machinaal borduurwerk.

 

Handborduurwerk

Edgy Elegance is gespecialiseerd in handborduurwerk. Mirjam heeft een Bachelor in Textiel en is gespecialiseerd in handborduurwerk en machinaal borduurwerk. Ze ontwerp en maakt zeer fijntjes de mooiste ontwerpen. Altijd een unicum. Denk hierbij aan details voor op bruidskleding, doopjurkjes en danskostuums. Kijk op de andere pagina's voor meer voorbeelden: Bruidsjurken, danskostuums en fantasie kostuums. Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Bij Edgy Elegance kunt u ook terecht voor handborduur workshops en handborduurlessen, kijk op de pagina van workshops.

Machinaal borduurwerk

 

Bij Edgy Elegance kan je terecht voor namen, logo’s en je eigen ontwerpen te borduren op b.v. bedrijfskleding,handdoeken, T-shirts, textiel, leer. We ontwerpen prachtige unieke ontwerpen en kunnen vrij wel alle ontwerpen omzetten in borduursteken. Er is heel veel mogelijk , neem eens een kijkje op de andere pagina’s : Bruidsjurken, danskostuums en fantasie kostuums, om prachtig borduurwerk te zien. Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.


 

Prijslijst : prijzen zijn inclusief BTW.

Namen borduren op b.v. op handdoek,T-shirt,kleding, textiel : p/s €20.00

Logo’s  borduren op b.v op handdoek,t-shirt,kleding, textiel : p/s €20.00 plus het omzetten van ontwerp naar borduurwerk €20.00 per ontwerp.

Ontwerpen borduren op T-shirt, handdoek, kleding, textiel : P/s van af €20.00 plus het omzetten van ontwerp naar borduurwerk €20.00 per ontwerp.

Ontwerpen van machinaal borduurwerk : Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Handborduurwerk : Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Voor prijzen voor workshop en lessen kijk op de pagina worskshops.

 

 

 

Bewaren