edgy elegance dress
edgy elegance logo

 

Edgy Elegance ontwerp ook bruidsaccessoires. Denk hierbij aan bij passende kettingen, haarstukjes, armbanden, kousenbandje, ringkussentje en bruidstasje. Ook worden prachtige bruidssluiers gemaakt. U kunt ook een bruidssluier zelf samen stellen, daarmee kunt u een sluier bestellen die perfect past bij uw bruidsjurk. De bruidssluiers zijn in veel kleuren te bestellen, prachtig opgewerkt met Swarovski stenen of kant. Maak een vrijblijvende afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Bruidssluiers

De bruidssluiers van Edgy Elegance zijn unieke modellen die fijntjes opgewerkt zijn met Swarovski steentjes, glaskraaltjes, pailletten, glasparels en kant. Ze worden in eigen atelier in Utrecht gemaakt. Ze zijn in veel kleuren en lengte te bestellen. Hier onder vindt u de kleuren, lengte van bruidssluier en afwerkingen die o.a. mogelijk zijn. Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

 

 

 

 

Ringkussentjes


De lieve ringkussentjes worden met de handgemaakt en fijntjes opgewerkt met borduursteken, kant, glaskraaltjes en glasparels. Ze zijn gemaakt van zijde, satijn en kant.  Elk ringkussentje is weer een "one of a kind"ontwerp. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. 

 

Kousenband

De kousenbandjes zijn met rekbaar kant gemaakt en opgewerkt met glasparels, glas steentjes en roosjes en pailletten. Elke kousenbandje is een uniek ontwerp en gemaakt in eigen atelier. Prijzen van af €15.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren