edgy elegance dress
edgy elegance logo

 

Couture bruidsjurken

Onze ontwerpen zijn niet alleen elegant maar ook vrouwelijk en avontuurlijk. Elke vrouw is uniek en dit komt terug in onze ontwerpen. Bij Edgy Elegance wordt een jurk persoonlijk. Een aangename pasvorm, natuurlijke stoffen en handgemaakte, persoonlijke details staan bij ons centraal. Of u nu een sexy bruidsjurkje wilt hebben met een gewaagde korte rok of een mooie klassieke bruidsjurk met prachtig kant, lange sleep en mouwtjes, alles is mogelijk. Ook als u zelf een ontwerp heeft dan kan Edgy Elegance uw droom waar maken.

Elke jurk wordt fijntjes met de hand opgewerkt en gemaakt in eigen atelier in Utrecht.

Couture bruidsmode

Zijde bruidsjurk met prachtig kant. Het kant is gemaakt door ons eigen atelier. Het korset heeft een voorsluiting en een sexy detail achter.

Rug detail van haute couture bruidsjurk Edgy Elegance

klassieke bruidsjurk

Klassieke bruidsjurk voor Carine. Een bruidsjurk gemaakt geheel naar de wensen van de bruid. Het lijfje voor heeft een overslag en fijntjes opgewerkt met prachtig kant. Achter een sleep met een dubbele plooi met in de plooi nog meer kant verwerkt dat door gaat over de sleep.

Sleep detail met kant                                          Mouw detail

Edgy Elegance bruidsmode Edgy Elegance 2012

Wie zegt dat een bruidsjurk oncomfortabel moet zijn? Deze heerlijk zachte bruidsjurk is gemaakt van pure linnen. Met prachtig hand geborduurde details met Swarovski kristal steentjes.

Voor detail                                           Achter detail

  Detail van gekleurde bruidsjurken Edgy Elegance

 Deze kleurrijke bruidsjurk is gemaakt van 100% zijde met prachtig kant.

 Sexy bruidsjurkje voor Nancy. Een bruidsjurk gemaakt geheel naar de wensen van de bruid. Fijntjes opgewerkt met bruidstule en swarovski kristal steentjes. Ik wens Nancy en Lukas heel veel liefde en succes samen.

Hand geborduurde bruidsmode van Edgy Elegance Eco-friendly bruidsmode van Edgy Elegance Prachtig handborduur detail van bruidsmode van Edgy Elegance

 Bruidsblouse met zijden rok. De linnen blouse is zeer nauwkeurig handgeborduurd en heeft Swarovski beads. De achter kant van de rok heeft een mooie tule detail.

Gekleurde bruidsjurken Edgy Elegance Prachtig detail van gekleurde bruidsmode van Edgy Elegance

Bruidskorset met zijden rok. Het kant is zelf ontworpen en gemaakt door Edgy Elegance. De zijde is handgeverfd in verschillende zachte tinten, die een mooie achtergrond creëren voor het opgewerkte borduurwerk. De rok heeft mooie geborduurde details van lelie en bloemdesigns.

Detail van borduurwerk bruidsmode Edgy Elegance

 

Gewaagde korte zijde bruidsjurk die fijntjes is opgewerkt met kant gemaakt door ons eigen atelier.

Zijde bruidsjurk rijk geborduurd van zacht roze tot bordeaux rood. Mooie bordeaux rode knoopjes detail achter en een zijde bolero. Dit was een hele leuke opdracht om eens een jurk te moeten combineren met een andere trouwjurk, de kleuren perfect bij elkaar laten passen. Dit was een unieke opdracht die ik met veel plezier heb gemaakt. Gerie en Anne-Berthe ik wens jullie heel veel liefde en succes samen. 

 

 Kleurrijke zijde bruidsjurk fijntjes opgewerkt met pareltjes.

 

 

Korte versie van de jurk en achter detail.

 

 

 

Bruidskorset met gewaagde korte rok. Geïnspireerd op de Lolita stijl. Het korset is opgewerkt met geborduurd kant, chiffon en zijde. De rok heeft verschillende laagjes van tule en chiffon.

 

 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren