edgy elegance dress
edgy elegance logo

Naailessen/Sewing lessons         Borduurlessen/Embroidery lessons 

Lockmachine workshops             Creatieve workshops  

Vrijgezellenfeest workshops         Buikdans kostuum workshops

Creatieve workshops

 

Workshop slippers pimpen

Maak de mooiste unieke slippers! Met fonkelende kralen, band en pareltjes maak je  prachtige slippers. Alle materialen en slippers zijn aanwezig dus ga helemaal  los met je creativiteit!

Kosten : 35 euro per persoon

Prijs is inclusief slippers en materialen, koffie/thee en iets lekkers.

Duur workshop : 2 uur

Voor groepen vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt je een e-mail sturen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Creatieve workshop BH Versieren.  €35 p.p. Tijdsduur: 2.30 uur.

In deze workshop gaan jullie, jullie oude BH's omtoveren naar nieuwe prachtige exemplaren! Je gaat je oude bh's versieren met b.v.  mooie stoffen,glinsterende stenen, kantjes, pareltjes en pailletten. Dit is een gezellige en creatieve workshop.

Voor deze workshops neemt iedereen een eigen bh mee om te versieren.

 

Workshop Pimp je kleding

Heb je zin in een gezellige creatieve vriendinnen avond, of heb je een team uitje? In de workshop Pimp je kleding, geef je, je oude of saaie kleding of lingerie een tweede leven en maak je er een uniek exemplaar van! De kleding ga je versieren met kralen, leuke stofjes, tule en andere materialen, om zo een prachtig unieke kleding, lingerie of tas te maken. In groepjes van af 3 personen en onder het genot van een kopje thee/koffie en iets lekkers maken jullie er een gezellige creatieve avond/middag van.

Je neemt mee een kleding stuk om te pimpen.
Groepjes vanaf 3 personen.

Prijs - 30 euro per persoon.
Duur - 2 uur.
Prijs inclusief: Materialen om te pimpen, thee/koffie en iets lekkers.

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt je een e-mail sturen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

baby showers workshop
Workshops voor baby showers
 

Atelier Edgy Elegance geeft leuke workshops voor baby showers, zoals een baby mobiel maken van vilt, rompertjes versieren of een babynestje maken. De aanstaande moeder mag altijd gratis deelnemen aan de workshop maar telt niet mee bij het minimum gevraagde deelnemers. Vanaf 10 personen is er een korting. 

Baby mobiel maken van vilt   €35 p.p. Tijdsduur: 2.30 uur.
 
In deze workshop maken jullie samen een lief baby mobiel van vilt om boven het bedje of om aan de muur te hangen. Jullie hebben keuze uit verschillende modellen zoals een maan met sterren of een mobiel met uiltjes te maken. Natuurlijk geheel in stijl en naar voorkeur van de moeder. Voorbeelden en slabonen zijn aanwezig maar het leuke is om creatief aan de slag te gaan met de stofjes, lintjes en andere versieringen om zo een prachtig origineel baby mobiel te maken. Een blijvende herinnering aan deze leuke middag. Inclusief koffie/thee. bonbons en petit fours.
 
Rompertjes versieren  €35 p.p. Tijdsduur: 2.30 uur.
 
In deze workshop gaan jullie creatief aan de slag met rompertjes versieren. Met stof, borduurgaren, textielstiften, sjablonen, lint, strijkapplicaties en andere versieringen, maken jullie de mooiste rompertjes. De rompertjes zullen verschillende maten hebben. Een blijvende herinnering aan deze leuke middag. Inclusief koffie/thee. bonbons en petit fours.
 
Babynestje maken €35 p.p. Tijdsduur : 2.30 uur.
 
In deze workshop gaan jullie creatief aan de slag om een babynestje te maken. Je kan zelf leuke stof meenemen. Elke cursist maakt een deel van het babynestje. Een blijvende herinnering aan deze leuke middag. Inclusief koffie/thee. bonbons en petit fours.

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt je een e-mail sturen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren